Estrenem l’Ateneu de Fabricació de Les Corts

Bona tarda!

Avui us escric per comentar-vos una novetat molt important: Durant la setmana vinent estrenem l’Ateneu de Fabricació de les Corts! Aquest espai, propietat de l’Ajuntament de Barcelona, està cridat a ser el lloc de trobada per tots els makers de l’àrea de Barcelona.

Inspirat en el model de Fablab, l’Ateneu de fabricació de les Corts disposarà de més de 1.000 m2 i d’equipaments a uns 100 metres de Plaça del Centre,  que permetran als usuaris fabricar-se moltes coses. Disposarà d’impressores 3D, Centres de Mecanitzat, Escàners 3D, Talladora làser… i d’un equip humà que el farà molt potent. La Fundació CIM i RepRapBCN, així com el Fablab de Barcelona, Esclatec i altres entitats estem molt contents de formar part d’aquest projecte que al final serà de la ciutadania.

Ateneu fabricació corts

Tot i que encara no està inaugurat, durant la setmana vinent començarem les primeres dues grans activitats:

Workshop de muntatge d’impressores 3D: Desde el dimarts dia 9 de juliol fins el divendres dia 12 de juliol, de 9h a 15h, estarem muntant fins a 21 màquines BCN3D. Molts ja coneixeu la BCN3D, però si no, aquí teniu un vídeo on veureu el que és capaç de fer:

Els que esteu interessats en participar-hi, encara disposem de dues places, de manera que us podeu inscriure aquí

– Trobada d’impressores 3D: El mateix divendres dia 12 de juliol per la tarda de 16 a 21h i el dissabte 13 de juliol de 9h a 19h, realitzarem la primera trobada d’impressores 3D amb impressora del grup Meet Up “Barcelona 3D Pinting”. Aquest grup, obert a tothom qui vulgui participar, intentar ser un punt d’unió entre totes les persones interessades en el món de la impressió 3D a Barcelona. De moment hem anat fent tallers, xerrades, visites i ja som més de 100 persones!

dual extrusion 600_240804022 Blender

Els que esteu interessats en participar en la trobada d’impressores 3D amb la vostra impressora us podeu inscriure aquí. Si voleu venir sense impressora 3D us podeu inscriure aquíFarem xerrades, configurarem les nostres màquines, intercanviarem coneixements… En fi, creiem que ens ho passarem molt bé i esperem el màxim de gent possible!

Salutacions a tots!

Roger.

Advertisements

3 Responses to Estrenem l’Ateneu de Fabricació de Les Corts

  1. norbert rovira says:

    Genial, a veure si “la liem parda” !!

  2. vanessa says:

    Me gustaria ir a visitar la fabrica seria posible?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: